dreamstime_xxl_118112173%20(1)_edited.jp

Fruktabonnemang

Låt oss göra det vi är bäst på. Det är nu dags för en omväxling från de klassiska kakorna och kaffet och börja med handplockad frukt för att få lite mer energi och vitaminer i kroppen. Frukten leder även till att dina medarbetare blir mer produktiva och friska.

Vi arbetar idag med att leverera färska fruktkorgar samt fruktkassar till företag, privatpersoner, arrangemang, föreningar eller liknande i Stockholms området och självklart utan någon bindningstid.

Fruktkorgen/Familjekassen kommer att bestå utav banan, äpple, päron och säsongs baserad frukt som exempelvis persika, nektarin, plommon, aprikoser, kiwi, vindruvor, jordgubbar och sharonfrukt.

Som kund har du möjlighet att ändra den procentuella fördelningen utav frukt samt variation av valt sortiment. Ett exempel kan vara att du endast vill ha gröna äpplen eller att du utesluter en viss frukt på grund utav exempelvis allergi. Minst 4 olika sorters frukt kommer automatiskt att ingå i varje korg. Beroende på säsong kommer frukterna variera.

Det finns även möjlighet att önska andra produkter så som mjölk, havre dryck, smör, osv.

Kontakta kundtjänst så fixar vi det!

Kontakta vår kundservice vid frågor eller önskemål.